Hei der!

Vi regner med at du har tatt turen til denne nettsiden fordi du er interessert i fotball og kanskje aller mest lokalfotball.

På denne nettsiden skal du få mer informasjon om:

Fotball

Vi regner med at du vet hva fotball er allerede, ettersom du har klikket deg inn på denne siden. Fotball er nok verdens største sport, og den gir glede rundt hele verden. Hvis du er fan av fotball kjenner du nok godt til den følelsen av at ditt favorittlag vinner!

Lokale fotballklubber

Det finnes en rekke lokale fotballklubber rundt omkring i hele verden, men på denne siden skal vi rette fokus på klubber i Vestfold og Telemark. Fotball i Larvik er noe som vi fokuserer enormt mye på, og det kommer du til å se på vår hjemmeside.

Lavere ligaer og deres lag

Det finnes en rekke ligaer i de lokale fotballklubbene som Larvik sine fotballag tar del i. Enten du ser på eller deltar selv, så finner du nok noe du er interessert i. Hvis du har barn selv kjenner du nok godt til hvor mange ligaer og lag det finnes i mange forskjellige aldersgrupper.

Resultater

Selv om du ikke alltid får deltatt på kamper eller i turneringer i larviksområdet, er det jo greit å holde seg oppdatert på resultater. Dette er noe du kommer til å få mer informasjon om på denne siden.

Konkurranser

Hvilke konkurranser finnes det egentlig innenfor fotball? Dette er også noe du kommer til å lære mer om her hos oss. Hva slags konkurranser kan du delta på i Larvik? Det finnes utrolig mange ulike systemer, og ikke minst måter å vinne på som er veldig interessante.

Fotballtrening

Er du fotballtrener? Eller kanskje du vil finne en lokal treningsplass? Her vil vi prøve å gi deg informasjon som gjør at du kan forbedre din treningsplan eller delta på treninger i Vestfold og Telemark.