Hvordan holde seg oppdatert

Det finnes utrolig mange måter du kan holde deg oppdatert på lokal fotball på. Det er jo så imponerende at folk legger så mye arbeid i det. Så nå skal vi snakke om noen måter du kan holde deg oppdatert på din lokale fotballklubb på:

Podcast

Dette er et medium som har blitt mer og mer populært de siste årene. Vi anbefaler deg å søke etter det lokale laget du vil følge på nett + podcast, da vil du lett finne ut om det finnes en podcast dedikert til ditt favorittlag.

Facebook

Det mediet de aller fleste har er nok Facebook. Her kan du lett følge med på resultater fra kamper, turneringer og konkurranser fra ditt lokale lag. Det som er spennende er at lesere også kan bidra med sine innlegg, som gjør at dette blir et svært interaktivt forum.

Takket være internett er det utrolig lett å få tak i de nyeste tingene som skjer, enten det er nyheter fra fotballaget ditt eller online casinoer slik som https://bingomobil.net/bingo-com-app/ for eksempel.

Twitter

Det som også har blitt svært populært i det siste er å publisere in play-tweets når kamper pågår. Dette betyr at du ikke trenger å live streame kampen, men at du kan følge med på Twitter for de seneste nyhetene. Det er også veldig interaktivt ettersom du kan snakke med andre brukere og finne andre som er interessert i lokal fotball.

Andre sosiale medier

Det finnes jo selvsagt medier som Instagram og nyhetsbrev som brukes av lokale fotballklubber. Disse er ikke like oppdaterte alltid, men du kan absolutt få med deg høydepunktene ved å følge med på hjemmesidene til ditt favorittlag. Nyhetsbrevet går ofte litt mer i dybden på hva som skjer ellers i klubben din.

Lokale hjemmesider

Det finnes en rekke lokale hjemmesider som klubber ofte driver. Her kan du finne informasjon om sosiale medier du kan følge, terminlister, lag, trenere, fotballtrening og alt annet du skulle trenge. Dette er ofte mer informativt enn laget for sosiale medier. Du vil finne kontaktinformasjon og kunne lese mer historie om ditt lokale lag. Lokale hjemmesider søker også ofte bidragsytere, så hvis du ønsker å skrive mer om lokalfotballen bør du absolutt prøve på disse sidene!