Kvinnelag

Noe som absolutt fortjener mer oppmerksomhet er kvinnelag i alle divisjoner. Det finnes mye som kan

Hvor kan jeg følge med?

Det finnes flere damer som spiller fotball som vil gi deg større innsikt i kvinnefotball. Dette er jo absolutt et viktig sted å begynne. Her kan du også høre mer om proffnivået i Norge.

Hvorfor skal jeg følge med på kvinnefotball?

Dette er et spørsmål som ofte blir stilt, men dette er et spørsmål som er utrolig rart egentlig. Hvorfor skal du følge med på herrefotball? Det er jo akkurat det samme svaret, på grunn av fotballglede! Hvorfor skal ikke kvinner også få utrolig stor oppmerksomhet for sitt fotballtalent?

Det er viktig å støtte opp om alle. Det er derfor lokalfotballen er så viktig for mange av oss. Det er jo derfor også vi bør støtte opp om alle som spiller fotball.

Det er mange som ikke en gang vet at det finnes kvinnelag som gjør det svært godt internasjonalt fra Norge. Verdens beste fotballspiller kommer jo også fra Norge, nemlig Ada Hegerberg. Hvorfor ikke støtte unge, lokale fremadstormende spillere litt ekstra da? Det kan jo være de blir en av verdens beste fotballspillere i framtiden. Hvorfor kan ikke du være verdens beste fotballsupporter i tiden før det?

Lokale kvinnelag

Det finnes ikke like mange lokale kvinnelag som herrelag. Så hvorfor ikke ta et initiativ til å starte et kvinnelig fotballag? De trenger trenere, de trenger baner og de trenger tid. Så det er jo absolutt noe du kan ta, initiativ. Det er viktig å støtte oppom.

De lokale kvinnelagene trenger også tilgang på turneringer og ikke minst ressurser. Derfor er det tilrådelig at flere av oss bidrar til at kvinner også skal nyte det fantastiske som er fotballglede.

Både det å se på fotball, spille fotball og leve fotball er bare så herlig!