Lokalfotball

Det finnes utrolig mange steder du kan finne informasjon om lokalfotballen som skjer rundt deg. Vi håper å være en av disse sidene.

Dette kommer jo selvsagt an på hva slags divisjon det er du er interessert i.

Lokalfotballen regnes teknisk sett som å være fra 3. divisjon og nedover. Det finnes lokale lag helt ned i 8-årsalderen, så man skal absolutt ikke undervurdere hvor langt breddefotballen og lokalfotball rekker.

Vi vedder på at uansett hvem det er du snakker med så har de en eller annen slags tilknytning til breddefotballen, det er nesten bevis på hvor langt det rekker!

Hvor kan jeg følge med?

Uansett hvor du bor vil du nok minst kunne finne en Instagram-konto, en Twitter-konto en hjemmeside eller en side på Facebook. Lokale aktører er flinke til å holde sine supportere oppdatert.

Noen lokale lag har godt så langt at de har laget en egen podcast. Dette blir nok ganske smalt, men samtidig er det jo veldig spennende.

Starte noe eget?

Enten du vil starte ditt eget lokale lag, din egen blogg eller kanskje til og med en egen fantasy-liga så bør du gjøre det. Frivillig initiativ er alltid satt pris på. Har du alltid hatt lyst til å bli fotograf? Hvorfor ikke spørre din lokale fotballklubb om du kan ta bilder på deres neste kamp? Kanskje du også kan ta lagbilder?

Forum

Du er vel kanskje kjent med at store fotballag som Manchester United, Liverpool og Stoke har sine egne forumer? Det er også ofte tilfelle at lokale lag har sine egne forumer. Hvorfor ikke ta deg en titt innom? Det er ofte her du finner informasjon om hva som skjer, hva du kan bidra med eller lignende.

De fleste av disse forumene er også åpne, så her kan du ta deg en titt før du bestemmer deg om du vil melde deg inn eller ikke.

Ivrige sjeler

Det finnes mange ivrige sjeler som legger mye i lokalfotballen. Det er spennende å lese om disse folkene som virkelig har hjertet sitt i lokalklubben. Det er også mye inspirasjon å hente på disse kantene. Kanskje du kan bli den neste som vasker drakter eller som sitter i pølsekiosken?

Det er så mange muligheter innenfor lokalfotballen. Hvem vet? Kanskje det utvikler seg slik at du kan jobbe med det profesjonelt? Store fotballag har jo også mennesker som vasker drakter og drifter kiosker. Det finnes mye god erfaring å hente!