Dette er en side vi har laget for deg som er interessert i lokal fotball. Uansett hvor du bor i landet er dette en side du kan hente inspirasjon fra.

Du vil kunne finne informasjon om lokale fotballklubber, lavere ligaer, fotball generelt og ikke minst spennende konkurranser.

Fotball i ulike fylker

Det finnes en del ulike fylker i Norge, disse tilbyr forskjellige ting. Derfor vil vi gjerne utforske hva Vestfold og Telemark fylke tilbyr innenfor fotballverdenen. Dette betyr ikke at du som bor i andre fylker ikke kan bruke denne siden som ressurs, fordi vi gir eksempler på hva som er mulig.

Lokal fotball

I Larvik finnes det en del lokal fotball som er populært blant både unge og gamle. Eksempler på dette er Halsen IF og Fram IF. Disse er noen av de eldste fotballklubbene i landet.

I andre deler av landet finnes det også lokale fotballklubber som gjør det samme som det vi i Larvik gjør.

Turneringer og konkurranser

Vi håper at denne nettsiden kan gi deg en innsikt i lokale turneringer og fotballkonkurranser. Det er spennende å følge med på det som skjer lokalt og når du først har satt deg inn i ting vil du lett greie å finne informasjon om det som skjer rundt deg.

Meld deg frivillig

Hvis du er engasjert og klar for å gi en innsats, så kan du jo melde deg frivillig til å trene eller være med å drive klubbhus for ulike klubber. Dette er nok noe du vil finne mer informasjon om på denne nettsiden.

Dette kan gjøres på mange forskjellige måter, for det er alltid ressurser som trengs i ulike fotballklubber. Det å være frivillig kan også gi deg erfaring som du ikke viste fantes! Kanskje du greier å leve drømmen din?

Fotballglede

Det vi er mest opptatt av alt på denne nettsiden er fotballglede. Vi vil gi informasjon til deg som du kan ta med deg videre og bruke i din hverdag. Det å trene et lokalt lag, være supporter av et lokalt lag eller være med å trene med et lokalt lag kan være veldig bra for deg. Det å utfordre seg selv, sin mentale og fysiske kapasitet gjør livet mer spennende.

Det er ingen tvil om at det også er veldig sosialt. Kanskje du får deg nye venner som du kan være med på turneringer sammen med? Kanskje du finner ut at du hadde et keepertalent? Kanskje du til og med finner ut at du er flinkere til å trene et lag enn du noen gang kunne forestille deg?

Vi håper at vi kan inspirere deg til å utfordre deg selv på flere enn bare en måte. Vi håper uansett at du ser denne siden som en ressurs.