Resultater

Noe som er utrolig spennende å følge med på er resultater fra kamper. Dette er egentlig uansett om det er lokalfotball eller Premier League.

Det finnes flere gode steder å finne resultater.

De mest oppdaterte resultatene finner du selvsagt på din lokale klubb sine nettsider.

Norges Fotballforbund (NFF)

Hvis du spiller i høyere divisjoner kan du finne informasjon hos NFF. Her kan du finne terminlister, tabeller, resultater, statistikk, nyheter og masse snadder.

Det er også her du kan følge lag som legger inn jobben med å oppdatere statistikker for egne lag. Det er en side som virkelig går i dybden på norsk fotball. Det er en database som gir deg all informasjonen du skulle trenge.

Hva slags informasjon er nyttig?

Det er jo et spørsmål som er veldig relativt. Er du opptatt av resultater så er jo hjemme, uavgjort, borte (HUB) statistikken veldig viktig. Er du opptatt av form er dette også veldig viktig? Spiller laget best på hjemmebane eller bortebane? Dette er statistikker som kan lages inn i tabeller.

Det med fotballstatistikk er noe som har blitt mer og mer populært hvert eneste år. Folk finner ut av de rareste statistikkene og imponerer gang på gang med hva tall og utsagn som man ikke en gang har tenkt på.

Det er jo alltid litt kverulering i forhold til hva slags statistikker som er viktige og ikke. For en spiss vil det jo absolutt være viktig å score mange mål, mens for en keeper er det å redde mål som er viktig. Derfor er det vanskelig å vurdere hva slags informasjon som alltid er nyttig.

Resultater

Det er jo alltid gøy å vinne, det er sikkert og visst, men når man ser på resultatene er det jo der man finner ut hva man kan gjøre bedre. Hvis man kan analysere resultatene kan man ofte også finne ut av hva som gikk galt, men man kan jo selvsagt også finne ut av hvor alt gikk riktig.

Hvordan man velger å se på informasjonen gjør alltid en stor forskjell når man ser på resultatene. Disse resultatene blir også mer og mer konkrete hver gang teknologien utvikler seg.